En ihan toimettomana ole ollut hiljaiseloni aikana.
Blogiin olisi kyllä tullut päivitystä, jos läppäri olisi ollut kunnossa. Pari vuotta se veteli viimeisiä henkosiaan ja ihan viimeiseen asti se käytettiin. Ei kuollut turhaan. Mutta sitten uuden koneen asentelu ja laittelu ja kaikki otti niin paljon aikaa, kun aivot eivät vaan toimineet. Kameraohjelmat ja kaikki piti asentaa uudelleen, kansiot miettiä,...
Pienellä ihmisellä on suuret murheet.

Mutta nyt tulee kuvia sitten aina silloin tällöin.

Ensin vähän neulomusta. Tämä ihana hihallinen poncho Novitan ohjeella on Novitan Ainosta. Ehkä olen jo sanonutkin, että Aino on mun lempilanka ja  nyt sitä on enää muutama eripari kerä jäljellä :(. Ihana käyttövaate kylmällä! Tämä valmistui hmm... helmi-maaliskuussa. Kuten myös tuo kaulakoru. Se on tehty monista eri kaulakoruista yhdistelemällä. Viime käytöllä tuo alin medaljonki (hiottu kivi keskellä) on joutunut hukkaan. On sopivasti tarttunut johonkin ja pudonnut. Ei kiva.

 

Kummallinen kuva lempisormikkaistani. Tässä jo erittäin paljon käytettyinä kuvattu.
Lanka Tallinnasta ostamaani Alpacaa. Napit keramikkaa, omatekemät. Nämä taisivat valmistua tammikuussa.
Näiden sormikkaiden kanssa samaan jengiin kuuluu tuubimainen kauluri ja pipo. Pipon onnistuin hukkaamaan Rukan reissulla hiihtolomalla, mutta uudet langat pipoon on jo ostettuna.