Taas on vahingossa valmistunut jotain.

Tämmöinen MarioMyssy Jatan ohjeella Novitan Isovelistä. Toi harmaa ympyrän keskellä on heijastinnauhaa. Ja huomaa pikku nappi keskellä. Siinä on Mikki Hiiren kuva. Söpö.

Kummityttö Veelle sukat Stepistä. Itse asiassa kahdesta eri langasta. On vähän ruman väristä tytölle, mutta nää nyt oli sellanen täytetyö mökillä, kun ei ollut muuta lankaa saatavilla. Tuo sukanpingotin on itse asiassa paperinen malli, jonka mukaan ajattelin tehdä ihan oikeet. Täytyy vielä piirrellä isompiakin kokoja isommille sukille. En ole näitäkään vielä kerinnyt sahaamaan vanerista, koska muita kiireellisiä puutöitä nyt kesken.

Tämä ei olekaan omia tekeleitä. Kirjakerhosta piti tilata tämmöinen kiva kirja ja kätevät pikku sakset. Tuo kirja onkin tuttu monille. Ihan kivaa peruskamaa. Nuo sakset on kivat 3D-kuvien leikkaamiseen. Justiin ne tajuttoman pienet koloset ei onnistu edes pienillä askartelusaksilla. Varmaan käynti optikollakin riittäisi.

Jaa, jos jatkaisi töitä. kaffitauolla olin ja kun en juo kaffia, niin yleensä teen jotain muuta. Seuraavalla tauolla jatkan yhtä piponeulomustani. Hauskaa päivänjatkoa!