Ei ole pahemmin käsitöitä kerinnyt tekemään, kun vapaat on vietetty saaressa puu- ja risusavotassa. Mökki/varastorakennus tulee ensi viikolla, eikä pohjat ole edes lähellekään valmiit. Syy on se, ettei jäätilanne ollut tarpeeksi hyvä, että oltais päästy talvella tekemään puunkaatotyöt valmiiksi. Onneksi meillä nyt on se saunamökki, että voi jäädä yöksikin, kun on vauhti päällä. Ja onhan siellä niin kaunista, ettei malttais pois lähteä.

Tähän (kuva alla) tuo rakennus pitäisi rakentaa.

Taustalla näkyy pojan vanha maja/piilopaikka, joka puretaan varmasti pois tarpeettomana. Eikä ole näiden metsätöiden jälkeen edes piilossa. Lähinnä sitä on käytetty ilmakiväärillä ampumisen maalitauluna.

Mökillä on ihana olla. Siellä kaikki tapahtuu niin kiireettömästi. Saunan lämmitys, ruoan laitto, tiskaaminen,... Yleensä on ruhtinaallisesti aikaa tehdä käsitöitäkin. Nyt olen ehtinyt virkata vain pätkän kassia Tennesseestä.

Onko tuo nyt sitten takareunavirkkaus-nimistä. Teen tämän lahjaksi eräälle ja olenkin miettinyt pääni puhki, minkä värinen vuori tähän tulisi. Viime vuonna tein Jakobsdalsin Famesta (Snyyltä saatua) kassin itselleni vähän samalla tyylillä. Tähän lahjakassiin tulee vain pyöreät puiset sangat.

Ja sisältä vielä kuva. Tuossa ei varmasti näy, mutta vuorissa on tasku kännykälle ja kynälle, pikkuinen avotasku, vetoketjutasku ja renkula avaimille (sellainen pikalukkojuttu, en tiedä nimeä, muttei palomiehenhaka kuitenkaan).

Jospa jatkaisin harjoituksia. Palataan mökkipaikan ja kassin merkeissä.