Kylläpäs on kiire, kun ei ollenkaan ehdi päivittää blogia tärkeillä asioilla.

Niin, taas avarrettiin matkailemalla. Tallinnassa tuli käytyä, eikä turhaan.
Lähdin kotoa jo perjantaina aamulla Helsinkiin. Junalta suoraan Sinelliin ja Hobby Pointiin.

Jos jonkinlaista askartelu- ja nukkissälää tuli hankittua - halvalla tietenkin.

Ilta meni parantaessa maailmaa äidin kanssa (olin siellä yötä) ja kutoessa matkasukat loppuun. Sukat jäivät äidille, eikä niistä tietenkään ole kuvaa. Näin käy usein :(.

Lauantaiaamuna joukko neuleystäviä kokoontui länsiterminaaliin mielessään Tallinnan parhaat putiikit. Matkalla tietenkin neuloimme.
Kristiina ilahdutti meitä kaikkia ompelemillaan kässäpusseilla.

Tässä minun valkkaamani. Vähän on pussi rutussa, sillä se on kulkenut koko ajan mukana kassissa. Todella kätevä, pieni ja sopiva. Eikä siinä vielä kaikki. Kristiina lahjoitti minulle ison kasan tilkkuja. Kiitos Kristiina!

Kiersimme Tallinnassa ensin taksilla: Veimevakk, Kosmos-kauppa ja Karnaluks.
Veimevakk oli mukava uutuus, jossa mielelläni käyn toistekin.
Karnaluksin jälkeen tiemme hiukan erosivat. Minä lähdin Arjan kanssa Vunder-nimiseen askarteluliikkeeseen. Outi ystävällisesti tilasi meille taksin. Ei ollut helppo homma. Outi joutui soittamaan useasti, ennenkuin taksi oli paikalla. Edullista oli Vunderissakin. Tarjolla oli mm. Derwentin kyniä, askartelupapereita, posliininmaalaustarvikkeita, kalligrafiaa.

Vunderista kävelimme rankkasateessa vanhaan kaupunkiin, josta etsimme toista askarteluliikettä. Sitä ei kuitenkaan ollut enää olemassa siinä osoitteessa missä piti. Ei hätää. Meillä oli vielä Sadamarket jäljellä ja sinne saisimme tuhlattua loputkin rahamme.

Tässä osa saaliista. Tuo ruskea lanka on Veimevakkista ja on lanka, jota käytetään Haapsaluhuiveihin. Oikeasti langan kuuluisi olla vaalea/valkoinen, mutta lankaa oli saatavissa monia eri värejä. Valkoinen lanka sen vieressä on pellavaa. Sen ostin Sadamarketista ja se maksoi 50 kr. Sadamarketista myös vironvilla. Puikot, nauhat ja silityskuvat Karnaluksista. Kuvasta puuttuu vielä jotain. Katsotaan saanko myöhemmin niitä kuvattua.

Paluumatkalla tietenkin neuloimme ja esittelimme toisillemme ostokset. Ja siitä saikin alkunsa uusi ostoslista.

Katjulle suurkiitos järjestelyistä! Hänen blogissaan loistava kertomus matkasta kuvineen. Myös Auran ja Seijap:n blogeissa on herkullisia lankakuvia.
Outille kiitos taksiasioiden hoidosta!
Ja kaikille kiitos loistavasta seurasta!