En millään meinannut pysyä nahoissani, kun näin kotiin tullessani sellaisen kortin, että posti käynyt, muttei mahtunut luukusta. Maanantaina olisi vasta saanut hakea, mutta minäpä kurvasin postiin ennen seitsemää kyselemään, josko löytyisi. Ja löytyihän se!

1240594595_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oi, oi, oi! Herkkuja enemmän, kuin laki sallii. Myös sessulle oli lihatikku ja se oli aivan tärinässä sen kanssa. Kävi näyttämässä sitä kaikille ennenkuin söi sen :D. Tultiinhan me kaikki kateellisiksi...

Herkullisen värinen tiskiharja, servetit ja kellukynttilät säästän uudistettuun keittiöön. Täällä vesivahinkomörskässä ne eivät pääse oikeuksiinsa. Tuo lanka... Se oli paha paikka. Katsoin väriä ensin ja ajattelin, että tuo on aivan isoäidin väri ja isoäiti tarttis sukat. Kun sitten katsoin ja hipelöin lankaa tarkemmin, huomasin, että se on bambutettua lankaa. Mä tarttisin just sellaiset. Ja sitten nuo koirunapit. Aivan ihanat!

Kiitos, Sny! Kaikkea kivaa ja minulle uutta laitoit taas pakettiin. Mitään vinkkiä en kuitenkaan nähnyt... Nyt taisi olla leimat paketin päällä tahallaan huonosti tehty :). Kiitos vielä! Jään odottelemaan suuria paljastuksia.