Taas otin muutaman kuvan ikkuna- ja ovivaiheesta. Hitaastihan tuo edistyy, kun ei voi sarjana tehdä oikein mitään. Millin heitto näyttää silmissä sentiltä. No, en ole kyllä niin kamalan tarkka. Ajattelen, että seuraava talo on sitten viimesenpäälle.

Tässä saunan ikkuna. Ulkopuolelta ikkunat ja oven pielet ovat valmiiksi liimatut, mutta sisäpuolelta ei. En viitsi vielä ottaa noista "ikkunoista" suojamuovia pois naarmuuntumisen takia. Siksi sisäpuolen listat ja ikkunat ovat kiinni maalarinteipillä.

Yksi ovikin on puoliksi suunniteltu eli se on kyllä koottu maalarinteipeillä. Vaatii vielä hiontaa ja liimausta. Tuossa yläkuvassa ulko-ovi ja eteisen ikkuna alhaalla sekä partsinovi ja keittiönikkuna ylhäällä.

Tässä molemmat sivuseinät. Kun ovet on säädelty kuosiin, täytyy askarrella partsi. Siinäpä vasta sitten! Ei hajuakaan, kuinka sen tekisin ja minkä kokoinen siitä tulisi. Tai no vähän.

Tässä tosiaan listaa sisäpuolelta. Sen verran on pientä tuo tavara, että on pidettävä maalarinteipillä tallessa. Oven pielet on liimattu jo kiinni. Vielä ei päästä harjakaisia viettämään :).

Tulipa mieleen, että ne ovien saranat puuttuvat vielä...