Aivan niinkuin Snyyni uhkaili, paketti saapui - n. tunti sitten. Ja voi, että saapuikin tarpeeseen. Tuota Woolia olen odotellut meidän Prisman lankahyllyyn saapuvaksi muunkin kuin valkoisen tai sinisen väreissä. Onhan ne hyviä vauvanvaatevärejä, mut tää vihree on vielä parempi!

Ja se, että mä saan samasta paketista itelleni herkunväriset sukat, on on pelkkää isoa plussaa. Tuota olenkin kuolannut muutamaan otteeseen, mutta en ole saanut ostettua. Nalle Four Seasons Kevät. Mähän en muista sukkia teekään kuin Nallesta ja Drops Fabelista.

Kummallista, että heti tiesin, mitä näistä langoista teen. Eihän langoista välttämättä tarvi heti tietää. Ne on yleensä vaan ihania ja niitä voi vain hipelöidä ja katsella. Tämänkin paketin langat olivat niin namin värisiä, että aurinkokin rupesi paistamaan, kun luuli kevään tulleen.

Ja kun vielä tiedän, mitä tuolla Kalevilla tehdään, menen keittämään puoli mukillista espressoa. Kalevin ja espresson kanssa menen selailemaan käsityölehtiä ja niistä erityisesti vauvamalleja. Ihana loma.

Kiitos, Sny, päivän piristyksestä! Saitpas vähän toimintaa aikaiseksi tänne.