Osallistuin arvontaan TeSa:n blogissa ja voitin! Eilen tuo ihana ja suuri palkintopaketti saapui. Paketti oli niin paksu, että postimies soitti ovikelloa, kun ei saanut mahtumaan luukusta. Onneksi olin kotona.

Paketissa oli kauniin väristä sukkalankaa, helmiä, Kamenaa ja aivan ihania keraamisia nappeja. Aivan selvästi tarvitsen itse sukat, Kamena ja helmet yhdistyvät jollain lailla huiviksi ja nappeja varten on neulottava tai ommeltava jotain. Onhan tuossa pikkujoulutkin tulossa, joten voisi ajatella tekevänsä itselleen jonkun "rievun" päällepantavaksi. En pidä kimaltavasta glamourista. Nuo napit ovat juuri sitä oikeaa luxusta, jota minä ihailen.

Eilen menin myös ensimmäiseen yövuorooni pitkään aikaan (melkein kaksi kuukautta). Yövuoro oli lyhennetty malli, 8½ h 12 h:n sijaan, ja silti olin ihan loppu. Miten siihen taas tottuu? No, ei ole varmaan hemoglobiinit sun muut leikkauksen jälkeen vielä ihan normalisoituneet. Kärsivällisyys olisi varmaan kova sana.

Niin se talvi tekee tuloaan. Aamuisin on jo pari kertaa ollut mustaa jäätä. Pian on venekin nostettava vesiltä, eikä mökille pääse taas vähään aikaan. Odottavan aika on pitkä. Kuvan Susu-koiralla ei ole tullut aika pitkäksi, kun on vahtinut laiturin päässä ohiajavia veneitä.