Niin sekin kolmeviikkoinen meni. Huomenna töihin :(. Ei olisi oikeasti vielä huvittanut. Mutta kesä on ollut mukava ja jatkuukin vielä.

TeSalta sain Summer Blog -tunnustuksen. Kiitos! Tuli heti huono omatunto, kun en ole päivitellyt blogia tämän useammin, mutta yritänpä selitellä syitä.

Tässäpä suurin syy. Varaston rakennustyömaa mökillä.

Tästä ei päästy paljoakaan pitemmälle, koska välistä puuttui hirsiä. Luulin pääseväni maalaushommiin vielä loman aikana, mutta toisin kävi. Nyt täytyy maalaushommat hoitaa vapaapäivinä. Kuvasta huomaa, kuinka kivasti tuo yksi pressu oli päästänyt vettä läpi ja muutama kattolauta on homehtunut. No, onneksi ei ollut muut tavarat kärsineet.

Olen muutaman käsityönkin saanut valmiiksi rakentamisen lomassa. Parit tossut virkkasin Novitan Tennesseestä. Tais ohje olla jossain kesän Novitassa. Toiset, kirkkaat pinkit, annon äidilleni samoin kuin neulomani Ompun.

Ohje on Tikrun blogista ja lankana Drops Alpaca. Lankaa meni melkein 100 g ja pituus on varmasti se kaksi metriä. En ehtinyt mitata. Kuvasta huomaa, että pingotuskin on tehty vähän sinnepäin. Mulla jää aina tuo päättely ja viimeistely viime tippaan, kun se ei huvita.

Tikrulle kiitos ohjeesta!

Pyykinpesu odottaa. Tulimme pari tuntia sitten kotiin pikku reissusta. Kävimme Helsingissä äitini luona kyläilemässä yhden yön. Pari yötä olimme Scandic Hotel Continentalissa, josta oli hyvä käydä Linnanmäellä ja Ankkarockissa.

Lintsillä kastuttiin Hurjakurussa ihan kunnolla ja välillä satoikin jonkun verran. Lisäksi Ankkarockissa saatiin vettä niskaan, joten kesäflunssa on tulollaan mulla ja pojalla. Mutta nähtiinpäs Ankkarockissa suosikkimme: Wasp (lähinnä ukko-kullan suosikki), Hanoi Rocks, Kotiteollisuus ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Him.

Diistelemisiin!