Tässä meni jokunen päivä päivittämättä. On ollut niin paljon kaikenlaista...

Täytyy heti laittaa kuva siitä kassista, joka oli tekeillä vielä viime päivityksen aikoihin. Nyt se on ollut jonkun aikaa valmis.

Tein mukaan kankaasta pienen ostoskassin. Samasta kankaasta on myös vuori, jossa taskut sekä kännykälle että kynälle sekä iso vetskaritasku. Toisessa reunassa on "pikalukitussysteemiteline" avainnipulle. Ei mene avaimet hukkaan kassin pohjalle. Itselläni se on aivan korvaamaton. Koko komistus on virkattu takareunavirkkauksella? (onkohan oikea nimi) Novita Tennesseestä. Kukat ovat hakaneuloilla kiinni (on virkattu hakaneulaan, joten kukkaa voi käyttää vaikka rintaneulana, jos haluaa), joten voi ottaa pois, jos ei diggaa. Toivottavasti saaja tykkää edes vähän.

Edellisessä jutussa olikin kuvaa mun omasta kassistani, joten siitä en enää laita lisäkuvia. Mutta liitän tähän aikaisemmat valmistuneet kassit.

Yllä oleva on Novita Samos Lollipopista. Kuva on aivan sikamaisen huono :(. Malli on Ullasta Esther-kassi. Tässä kuvassa vielä ilman vuorta.

Yllä oleva on kummityttö Veelle virkattu Tennesseestä. Vuorina on luonnonvärinen lakanakangas.

Tämä viimeinen on mun lempilaukku. Ommeltu tummanharmaasta farkkukankaasta. Vuori luonnonväristä lakanakangasta. Ja on täynnä kaikkia tarpeellisia taskuja ja killuttimia. Ei mikään kaunokainen, mutta ah niin hyvä. Talvea varten siihen on ommeltu heijastinkin. Saa näkyvänä kävellä töihin pimeällä.

Nyt nukkumaan, mutta ehkä jo huomenna kiusaan lukijoita uudella päivityksellä.