Näköjään on päiviä, jolloin en roiku netissä. Eilen kävin vain pikaisesti tarkistamassa sähköpostin. Ihme. Mutta eilen tapahtui jotain, josta on ihan pakko kertoa ja laittaa kuvia.

Meidän yläkerran rouvalla on nukkekoti ja sen yhteydessä kukkakauppa, joka nyt on laajentunut aika lailla. Hän siis tekee itse kukkia ja niitä on valtavat määrät nukkiksen kukkakaupassa sekä huvimajoissa (kynttilälyhdyissä). Ja ne kukat ovat kauniita!

Minä käyn keramiikkakurssilla ja olen siellä tehnyt hänelle korkeanpolton savesta muutamia erilaisia ruukkuja. Keramiikkakurssi on nyt kesätauolla, mutta syksyllä jatkan taas pikku purnukoiden muotoilemista. Homma ei ole meikäläiselle helppoa, sillä olen tottunut tekemään kohtuullisen suurikokoisia töitä. Tässä muutamia kippoja, joita olen hänelle tehnyt.

No, eilen kävin yläkerrassa katsomassa, kuinka kukkakauppa on laajentunut ja sain ison kasan kukkasia ja viherkasveja mukaani.

Tässä palmuja, saniainen ja peikonlehti.

Kesäkukkasia.

Laitanpa vielä kaikki häneltä saamani kukat samaan kuvaan.

Ihania! Valitettavasti nuo kuvat ovat taas minun ottamiani, eivätkä välitä sitä todellista kauneutta. Ja tulitikkukin olisi ollut hyvä olla mukana kuvassa.

Aikaisemmin näytin tulevan nukkikseni ensimmäiset asukkaat, momman ja paapan, jotka istuivat keramiikkapenkillä. Tässä kuva penkistä pupusen kanssa ja pari nojatuolia, jotka ovat aika sopivia nukkikseenkin.

Mutta nyt menen verho-ompelua harrastamaan. Huomenna aijon pestä olkkarin ikkunat, vaikka on pääsiäiseksi viimeksi pesty. Täällä pölisee niin kamalasti, enkä kesällä kyllä aijo pestä ikkunoita kertaakaan. Samalla vaihdan sohvanpäälliset. Vähän niinkuin suursiivousta ennen kesää. Kesä kuitenkin vietetään pääosin mökillä.