Enpä odottanut Sny-pakettia vielä ainakaan tässä vaiheessa. Vasta vuoden loppuun mennessä. Mutta se tuli eilen.

Sain myöhästyneen synttärilahjan ja -kortin. Eli tuo nallekortti, koirapiparimuotti ja suklaa olivat synttärilahjapaketissa. Teinkin jo äsken piparitaikinan jääkaappiin ja huomenna meillä leivotaan pipareita - koirupipareita. Me leikitään, että tuohon muottiin on otettu mallia meidän Susu-snautseritytöstä. Todellisuudessa on joku terrieri tainnut olla mallina. Superhyperihana se joka tapauksessa on!

Sitten oli toinen paketti. Bambupuikot, heijastinlankaa ja sydänkynttilä. Niin, mitkä ovatkaan parempia kuin bambupuikot. Ja kokohan oli juuri sopiva, koska nuita välikokoja mulla ei juurikaan ole. Hankintalistalla ovat, mutta kun kaikkea ei voi kerralla hankkia.
Heijastinlangasta tulee pitsiä. Visio on  , mutta meneekö toteutus kaiken muun edelle. Se jää nähtäväksi. Kuvan toki laitan sitten tännekin, kun se suuri työ on valmis. Mutta käsintehdyn sydänkynttilän laitan huomenna palamaan, kun piparit on paistettu ja pääsen relaamaan neuleen kanssa nojatuoliini. Tekeillä on kiireellinen lörppäpipo kummitytölle, joten ei vaadi ihan kauheeta keskittymistä ja valoa, kun on vain suoraa.

Snyyni oli Mona. Kiitos kaikista mukavista paketeista. Mikään ei mennyt pieleen, kaikki on tarpeellista ja mukana oli hauskoja yllätyksiä. Suuri harmistus tässä on se, että leikki on nyt loppu. Kokoan vielä sny-ringin juttuni yhteen postaukseen, mutta nyt koiran kanssa ulos ja sitten yövuoroon.