Tänään minut herätettiin yhden jälkeen päivällä ja sanottiin, että olis Sny-paketti. Yleensä en yövuoron jälkeen ole nopeimmillani, mutta nyt nousin ja suorastaan kiidin keittiöön. Siellä oli litteä ja painava paketti, jossa oli kivannäköiset postimerkit. Vapisevin käsin availin sitkeää liimapaperia/teippiä ja voi että mitä sieltä paljastui!

Täydelliset sukat ja calorimetry sekä Vivianne Boultonin Nukkekotikirja. Tuo korttikin oli niin söpö, että sen piti päästä aitiopaikalle kuvaan. Kiitos Snyy!

Sukat olivat täydelliset sekä värinsä että sopivuutensa puolesta. Ja sny, arvostan yleensäkin sukkia niin paljon, etten missään nimessä antaisi pois vääränkokoisiakaan saatuja sukkia. Olen suorastaan riippuvainen sukista. Ja täytyy tunnustaa: minä vielä parsin sukkia. Niin kauan parsin, kunnes ovat oikeasti käyttökelvottomat. Nytkin odottaa pari paria parsimista.

Ja jos sukat olivat täydellisen väriset, niin on calorimetrykin. Todella hyvä tuo paksuus (ohukaisuus). Aamulla hyvä sujauttaa kassiin mukaan, kun on kunnon pipo pakkasella päällä ja iltapäivällä ilman lämmettyä, laittaa kunnon pipo kassiin ja ottaa calorimetry käyttöön. Mulla on yksi calorimetry ennestään. Se on Novitan Ainosta tehty ja se on aika paksu, eikä oikein vastaa mun tarpeita tällä hetkellä.

Taitaa tuo Boultonin kirja olla nukkisharrastajien perushankinta. Olen lainannut sen kirjastosta ja päättänyt, että se on pakko hankkia, mutten vielä ole saanut aikaiseksi. Käyn usein vertailemassa kirjojen hintoja, mutta tuo opus on unohtunut jostain syystä vähäksi aikaa. Erittäin tarpeellinen, erittäin tarpeellinen! Onhan Penttikin saanut housunsa kirjan kaavojen mukaan.

Kiitos vielä kerran Sny! Pääsit taas ilahduttamaan tosikovaa. Sukista voisin vielä ottaa kuvan, kun ovat käytössä. Palaillaan.